Blue Finance Groupin markkinakatsaus tammi-syyskuu 2023 on julkaistu

Nyt julkaistussa markkinakatsauksessa kerromme kuinka vuoden 2023 kolmannella neljänneksellä yhtiön liiketoiminta jatkui kannattavana. Yhtiö on löytänyt kannattavan tuotevalikoiman sekä kannattavat markkinat, ja vuoden viimeisen neljänneksen tavoitteena onkin toiminnan hienosäätäminen.

Täyden osavuosikatsauksen sijaan raportoimme tulosyksiköiden liikevaihdon ja -voiton tammi-syyskuulta 2023. Vuoden 2022 tilinpäätöksen ja -tarkastuksen viivästyminen merkitsee sitä, että 1.1.2023 alkaneen tilikauden taseen avaussaldot eivät ole vielä vahvistuneet, mistä johtuen emme voi toistaiseksi raportoida normaaliin tapaan kaikkia avainlukuja. Liikevaihto ja -voitto on kuitenkin raportoitavissa, ja siksi onkin mielestämme paikallaan tässä kohtaa julkistaa osittaiset luvut tammi-syyskuulta. Kun vuoden 2022 tilinpäätös saadaan valmiiksi, tulemme päivittämään puuttuvat taseen tunnusluvut.

Tutustu tarkemmin Blue Finance Groupin markkinakatsaus raporttiin, joka avautuu alla olevasta linkistä:

BLUE FINANCE GROUP – MARKKINAKATSAUS TAMMI-SYYSKUU 2023

en_USEN
Scroll to Top