Blue Finance Groupin markkinakatsaus tammi-kesäkuu 2023 on julkaistu

Nyt julkaistussa markkinakatsauksessa kerromme kuinka vuoden 2023 ensimmäinen puolisko oli merkittävä käännekohta Blue Financen historiassa, kun operatiivinen liiketoiminta on siirtynyt käytännössä täysin Suomen ulkopuolelle. Kerromme myös kuinka toiminnan keskittäminen Tanskaan, Espanjaan ja Puolaan paransi yhtiön liikevoittoa.

Täyden osavuosikatsauksen sijaan julkaisemme tulosyksiköiden liikevaihdon ja -voiton tammi-kesäkuulta 2023. Vuoden 2022 tilinpäätöksen ja -tarkastuksen viivästyminen tarkoittaa sitä, että 1.1.2023 alkaneen tilikauden taseen avaussaldot eivät ole vielä vahvistuneet, mistä syystä emme voi vielä raportoida normaaliin tapaan kaikkia avainlukuja. Liikevaihto ja -voitto on kuitenkin raportoitavissa, ja siksi onkin mielestämme paikallaan tässä kohtaa julkistaa osittaiset luvut tammi-kesäkuulta. Kun vuoden 2022 tilinpäätös saadaan valmiiksi, päivitämme puuttuvat taseen tunnusluvut.

Tutustu tarkemmin Blue Finance Groupin markkinakatsaus -raporttiin, joka avautuu alla olevasta linkistä:

BLUE FINANCE GROUP – MARKKINAKATSAUS TAMMI-KESÄKUU 2023

en_USEN
Scroll to Top