Blue Finance Groupin markkinakatsaus loka-marraskuu 2022 ja tammi-maaliskuu 2023 on julkaistu

Nyt julkaistussa markkinakatsauksessa kerromme kuinka vaikeiden ja tappiollisten vuosien jälkeen Blue Financen liiketoiminta on alkuvuoden 2023 aikana ollut kannattavaa kaikilla markkinoilla ja kuinka tärkeää nyt on suunnata käytettävissä oleva kassavirta parhaiten kannattaviin tuotteisiin.

Tässä katsauksessa raportoimme täysien Q4 2022 ja Q1 2023 osavuosikatsauksien sijaan tulosyksiköiden liikevaihdon ja -voiton loka-marraskuulta 2022 sekä tammi-maaliskuulta 2023. Vuoden 2022 tilinpäätöksen ja -tarkastuksen ollessa vielä kesken, ei 1.1.2023 alkaneen tilikauden taseen avaussaldoja ole vielä vahvistettu, minkä vuoksi emme voi raportoida kaikkia avainlukuja normaalisti. Kuitenkin liikevaihto ja -voitto voidaan raportoida, joten tässä vaiheessa on asianmukaista julkistaa osittaiset luvut. Kun vuoden 2022 tilinpäätös valmistuu, päivitämme puuttuvat taseen tunnusluvut.

Tutustu tarkemmin Blue Finance Groupin markkinakatsaus raporttiin, joka avautuu alla olevasta linkistä:

BLUE FINANCE GROUP – MARKKINAKATSAUS LOKA-MARRASKUU 2022 JA TAMMI-MAALISKUU 2023

en_USEN
Scroll to Top