Blue Finance Groupin markkinakatsaus 2022 on julkaistu

Blue Finance Groupin markkinakatsaus 2022

Nyt julkaistussa vuoden 2022 markkinakatsauksessa käymme läpi kuinka liiketoiminnat ovat kehittyneet eri segmenteillä ja mitkä ovat näiden markkinoiden tulevaisuuden näkymät. Espanja ja Tanska ovat kuluvan vuoden aikana ohittaneet Suomen meidän suurimpina markkinoina liikevaihdolla mitattuna.

Täyden osavuosikatsauksen sijaan julkaisemme tulosyksiköiden liikevaihdon ja -voiton tammi-kesäkuulta 2022. Vuoden 2021 tilinpäätöksen ja -tarkastuksen viivästyminen tarkoittaa sitä, että 1.1.2022 alkaneen tilikauden taseen avaussaldot eivät ole vielä vahvistuneet, mistä syystä emme voi vielä raportoida normaaliin tapaan kaikkia avainlukuja. Liikevaihto ja -voitto on kuitenkin raportoitavissa, ja siksi onkin mielestämme paikallaan tässä kohtaa julkistaa osittaiset luvut tammi-kesäkuulta. Vuoden 2021 tilinpäätöksen valmistuttua päivitämme puuttuvat taseen tunnusluvut.

Tutustu tarkemmin Blue Finance Groupin markkinakatsaus 2022 raporttiin, joka avautuu alla olevasta linkistä:

BLUE FINANCE GROUP – MARKKINAKATSAUS 2022

Tammi-kesäkuun osittaiset avainluvut

Aikavälin tammi-kesäkuu osittaiset avainluvut löytyvät tuttuun tapaan sivustomme “Avainluvut ja raportit” -osiosta.

en_USEN
Scroll to Top