Lunastusten väliaikainen keskeytys on nyt päättynyt

Olemme iloisia voidessamme ilmoittaa, että maaliskuussa 2020 asetettu osakkeiden väliaikainen lunastusten keskeytys on päättynyt ja yhtiö on toteuttanut ensimmäiset pandemian jälkeiset osittaiset lunastukset.

Ensimmäinen lunastus oli kokonaissummaltaan 2.287.200 euroa, ja toteutettiin yhdenvertaisesti niin, että jokaiselta lunastuspyynnön tehneeltä lunastettiin osakkeita sisällä olevan sijoituksen suhteessa.

Koronaviruspandemian tuoma epävarmuus yleisesti, yhdistettynä muiden markkinatoimijoiden ratkaisuihin, käynnisti 20.3.2020 alkaen ennennäkemättömän määrän lunastuspyyntöjä. Sijoitusten huomattava lunastaminen tuollaisessa tilanteessa olisi vaarantanut yhtiön maksuvalmiuden ja koko toiminnan jatkuvuuden.
Näiden poikkeuksellisten ja yllättävien olosuhteiden johdosta, Blue Finance Oy:n hallitus päätti 24.3.2020 toistaiseksi keskeyttää B-, C-, E-, F- ja G-sarjojen osakkeiden lunastukset. Tällä päätöksellä turvattiin riittävät kassavarat yhtiön liiketoiminnan jatkamiseen sekä turvattiin sijoittajien tasapuolinen kohtelu.

Yhtiö sai kesäkuussa onnistuneesti maaliin ensimmäisen saatavakauppansa ja tavoitteenamme on jatkossakin myydä saatavia aina sopivan tilaisuuden tullessa ja myyntihinnan pysyessä järkevällä tasolla. Näin pystymme nopeuttamaan lunastussyklin toteuttamista tulevaisuudessa.

en_USEN
Scroll to Top