Blue Finance Groupin taloudellinen katsaus 1-11/2021 on julkaistu

Blue Finance Groupin taloudellinen katsaus 1-11/2021

Nyt julkaistussa vuoden 2021 aikaväliä tammi-marraskuu käsittelevässä raportissa käydään läpi muun muassa kuinka liiketoiminta yhtiön ulkomaisilla markkinoilla kasvoi merkittävästi. Suomessa vastaavasti viranomaisten rajoitukset sekä KKV:n kannanotto laskivat kuluttajaliiketoiminnan tulosta.

Yhtiön toiveena oli tässä vaiheessa jo julkistaa vuoden 2021 tilinpäätös ja tilintarkastuskertomus sekä ensimmäisen vuosineljänneksen neljännesvuosiraportti. Koska tilintarkastus on edelleen kesken ja sen vuoksi tilinpäätös ei ole lopullisessa muodossaan, tilinpäätöksen julkistaminen siirtyy näillä näkymin elokuulle. Tilinpäätöksen merkittävin keskeneräinen osakokonaisuus on keväällä 2022 käytyjen saatavaportfolioiden myyntiin liittyvien neuvotteluiden vaikutus saatavakannan arvostukseen Blue Finance Suomi Oy:n taseessa.

Tulemme kuitenkin julkaisemaan tammi-toukokuun 2022 tunnuslukuja vielä heinäkuun aikana, riippumatta tilintarkastuksen valmistumisesta.

Etuosakkeiden lunastusten uudelleen käynnistämisestä on myös myönteisiä uutisia, mistä tiedotamme tarkemmin perjantaina 22. päivä kuluvaa kuukautta.

Tutustu tarkemmin Blue Finance Groupin vuoden 2021 tammi-marraskuuhun raportissa, joka avautuu alla olevasta linkistä:

TALOUDELLINEN KATSAUS 1-11/2021

Tammi-marraskuun avainluvut

Tammi-marraskuun avainluvut löytyvät tuttuun tapaan sivustomme “Avainluvut ja raportit” -osiosta.

en_USEN
Scroll to Top