Kesäkuun avainluvut sekä Q2/2018 kvartaaliraportti on nyt julkistettu verkkopalvelussamme

Kesäkuun avainluvut sekä Q2/2018 kvartaaliraportti on nyt julkistettu verkkopalvelussamme.

2018 toinen vuosineljännes

Päättynyt vuoden 2018 toinen vuosineljännes oli yhtiön historian toistaiseksi paras neljännes sekä liikevaihdolla, että -voitolla mitattuna. Liikevaihto kuukausittain oli keskimäärin 1,7 miljoonaa euroa ja liikevoitto noin miljoona euroa. Neljännes päättyi kesäkuun huippumyyntiin, liikevaihdon puhkaistessa ensimmäistä kertaa kahden miljoonan rajan. Tehostettujen markkinointitoimenpiteiden ansioista yhtiö onnistui uusasiakashankinnassa ja tätä kautta markkinaosuuden kasvattamisessa. Kauden päättyessä yhtiön lainasaamiset ylittivät 23 miljoonan euron rajan.

Kesäkuun avainluvut

Kesäkuussa yhtiön liikevaihto nousi n. 2 miljoonaan euroon ja liikevoitto n. 1,2 miljoonaan euroon. Antolainaus kasvoi normaalin kausivaihtelun mukaisesti koko alkuvuoden keskiarvosta.

Lopuksi

Pääset tarkastelemaan toisen vuosineljänneksen sekä huhti-kesäkuun tilintarkastamattomia avainlukuja sivulla ”Avainluvut ja raportit”. Pääset sivulle painamalla tätä linkkiä. Samalta sivulta löytyy myös kattavampi Q2 / 2018 tuloslaskelma ja tase.

en_USEN
Scroll to Top