Toukokuun avainluvut julkistettu

Toukokuussa yhtiön liikevaihto oli n. 1.380.000 euroa ja liikevoitto n. 690.000 euroa. Yhtiön lainakanta on kehittynyt tasaisesti koko kuluvan tilivuoden ja lainasaatavakannan suuruus toukokuun lopussa olikin n. 22.000.000 euroa.

Yhtiön käyttökateprosentti on pysynyt hyvänä: toukokuussa se oli 49,8 % ja vastaavasti koko alkuvuotena 52,2 %. Huhtikuun ennätyslukujen ja kesäkuun alustavien lukujen valossa juuri päättynyt vuoden 2018 toinen neljännes tuleekin olemaan yhtiön historian ylivoimaisesti paras kaikilla mittareilla.

Markkinatilanne ja kilpailu varsinkin kuluttajaluototuksessa on Suomessa pysynyt kovana. Yhtiö on pystynyt markkinoinnin tehostuksella ja analytiikkaa kehittämällä hillitsemään markkinointikulujen kasvua siten, että markkinointikulut suhteessa liikevaihtoon ovat kuukausittain pysyneet samoina tai jopa laskeneet vuoden alusta lähtien.

Lopuksi

Pääset tarkastelemaan toukokuun tilintarkastamattomia avainlukuja sivulla ”Avainluvut ja raportit”. Pääset sivulle painamalla tätä linkkiä.

en_USEN
Scroll to Top