Heinäkuun avainluvut julkistettu

Heinäkuun kirjanpito on valmistunut ja avainluvut on julkaistu osinkotuottoa.fi -palvelussa.

Heinäkuun avainluvut

Heinäkuun liikevaihto, 1.8 miljoonaa euroa, oli kuluvan vuoden toiseksi korkein. Liikevoitto (EBITDA) oli n. 1.1 miljoonaa euroa ja liikevoittoprosentti erinomainen 62%. Antolainaus pysyi edeltävän vuosineljänneksen tasolla, minkä johdosta taseessa olevien lainasaatavien kokonaismäärä kasvoi n. 25 miljoonaan euroon.

C -osakesarjan osakeanti avoinna

Heinäkuun lopulla avattiin yhtiön C -sarja merkinnöille. C -sarjan kautta tulevat sijoitukset käytetään yhtiön lainakannan kasvattamiseen, mikä tulee näkymään liikevaihdon ja -voiton kasvuna tulevien kuukausien aikana. Yhtiön B -sarjaan tehdyt sijoitukset jatkuvat niin kuin tähänkin asti.

Lopuksi

Kaikki avainluvut ja raportit löytyvät totuttuun tapaan osoitteesta https://www.osinkotuottoa.fi/tietoa-sijoittajalle/avainluvut-ja-raportit/. Pääset sivulle painamalla tätä linkkiä.

en_USEN
Scroll to Top