Q1 / 2018 kvartaaliraportti, maaliskuun ja huhtikuun avainluvut julkistettu

Maalis-huhtikuun avainluvut sekä Q1/2018 kvartaaliraportti on nyt julkistettu verkkopalvelussamme.

2018 ensimmäinen vuosineljännes

Tilikauden ensimmäisenä neljänneksenä liikevaihto pysyi koko ajan yli miljoonan euron. Vuoden 2017 viimeisen neljänneksen kanssa se tarkoittaa kuutta peräkkäistä yli miljoonan euron kuukautta. Yhtiön toiminta on onnistuneesti siirtynyt siis uudelle miljoonaluvulle eikä tällä hetkellä ole tiedossa sellaisia tekijöitä, jotka uhkaisivat nykyistä tasoa.

Yhtiöllä on huomattavat kassavarat: Erittäin likvidien rahoitusarvopaperien ja pankkisaamisten yhteenlaskettu määrä on n. 6,2 miljoonaa euroa. Yhtiöllä on täten hyvät edellytykset vastata sekä kysyntäpiikkeihin kuluttaja- ja yritysrahoituksessa, että B-osakesarjasta tehtäviin lunastuksiin. Yhtiön kaksi suurinta menoerää, markkinointikulut ja luottotappiot/luottotappiovaraukset pysyivät ensimmäisellä neljänneksellä loppuvuoden tasolla, minkä seurauksena yhtiön tulos ennen veroja oli n. 1,5 miljoonaa euroa.

Huhtikuun avainluvut

Huhtikuussa yhtiön liikevaihto nousi n. 1,7 miljoonaan euroon ja liikevoitto n. 1,1 miljoonaan euroon. Luotonanto kasvoi maltillisesti vuoden ensimmäisen neljänneksen keskiarvosta. Liikevaihdon ja -voiton kasvuun vaikutti eniten perinnässä olevien korkosaatavien tuloutus, jotka kirjanpidollisesti kohdistuivat huhtikuulle koko alkuvuoden sijaan. Touko-kesäkuussa odotammekin liikevaihdon palaavan takaisin maltillisen kasvun käyrälle.

Lopuksi

Pääset tarkastelemaan ensimmäisen vuosineljänneksen sekä maalis-huhtikuun tilintarkastamattomia avainlukuja sivulla ”Avainluvut ja raportit”. Pääset sivulle painamalla tätä linkkiä. Samalta sivulta löytyy myös kattavampi Q1 / 2018 tuloslaskelma ja tase.

en_USEN
Scroll to Top