Blue Finance Groupin markkinakatsaus tammi-marraskuu 2023 on julkaistu

Nyt julkaistussa markkinakatsauksessa kerromme muun muassa, kuinka olemme onnistuneet vuoden 2023 tärkeimmässä tavoitteessa, eli lainatuotteiden kääntämisessä voitolliseksi raskaiden vuosien jälkeen.

Täyden osavuosikatsauksen sijaan raportoimme tulosyksiköidemme liikevaihdon ja -voiton tammi-marraskuulta 2023. Vuoden 2022 tilinpäätöksen ja -tarkastuksen viivästyminen merkitsee sitä, että 1.1.2023 alkaneen tilikauden taseen avaussaldot eivät ole vielä vahvistuneet, mistä johtuen emme voi toistaiseksi raportoida kaikkia avainlukuja. Liikevaihto ja -voitto ovat kuitenkin raportoitavissa, ja siksi olemme päättäneet julkaista nämä osittaiset luvut tammi-marraskuulta. Vuoden 2022 tilinpäätöksen valmistuttua, tulemme päivittämään puuttuvat taseen tunnusluvut.

Tutustu tarkemmin Blue Finance Groupin markkinakatsaus raporttiin, joka avautuu alla olevasta linkistä:

BLUE FINANCE GROUP – MARKKINAKATSAUS TAMMI-MARRASKUU 2023

en_USEN
Scroll to Top