Markkinaoikeuden päätös Blue Financen maksullisista lisäpalveluista

Olemme vastaanottaneet markkinaoikeuden ratkaisun koskien Blue Finance Suomi Oy:n maksullisiin lisäpalveluihin liittyvää näkemyseroa kuluttaja-asiamiehen kanssa.

Markkinaoikeuden ratkaisun mukaan Blue Financen tulisi pidättyä tarjoamasta valikoimastaan löytyviä maksullisia lisäpalveluja, kuten paperilaskutusta ja luottohakemuksen nopeutettua käsittelyä, mikäli näiden kulujen periminen johtaa kuluttajansuojalaissa mainitun luottokustannusten enimmäismäärän ylittymiseen.

Tulemme perehtymään markkinaoikeuden tuomioon ja sen perusteluihin huolellisesti ja muodostamaan juridisen analyysin ratkaisun välittömistä ja pitkän aikavälin vaikutuksista kuluttajaluototukseen Suomessa. Olennaista on tietenkin toimia aina vallitsevan lain ja oikeuskäytännön mukaisesti.

Tulemme tiedottamaan asiasta lisää myöhemmin.

en_USEN
Scroll to Top