Marraskuun avainluvut on nyt julkaistu

Marraskuun avainluvut on nyt julkaistu

Marraskuun avainluvut on nyt julkaistu osinkotuottoa.fi -palvelussa. Liikevaihto ja -voitto pysyivät odotetusti syys-lokakuun tasolla. Yhtiön lainakanta tuotti tasaisesti ja kauden aikana päättyneiden vanhojen lainasopimusten aiheuttama myynnin lasku pystyttiin korvaamaan uusilla lainatuotteilla. Uudet luottotuotteet on otettu asiakaskunnassa hyvin vastaan ja uusia limiitti- ja määräaikaisia luottoja on myönnetty helmikuun loppuun mennessä yli 9000 kappaletta.

Liikevaihto marraskuussa oli n. 2,2 miljoonaa euroa (vuoden alusta yhteensä n. 26,4 miljoonaa euroa) ja liikevoitto oli n. 1,5 miljoonaa euroa (vuoden alusta yhteensä n. 16,4 miljoonaa euroa). Keventynyt kilpailutilanne mahdollisti marraskuussakin markkinointikuluista karsimisen ilman, että sillä olisi ollut kielteistä vaikutusta uusasiakashankintaan.

Marraskuun lopussa yhtiön lainasaamiset olivat n. 55,8 miljoonaa euroa (edellisen tilikauden päättyessä 31.12.2018 lainasaamiset olivat n. 33,1 miljoonaa euroa). Aktiivisia osakesijoituksia oli marraskuun lopussa n. 41.33 miljoonaa euroa.

Yhtiön tilikausi päättyi 31.12.2019. Joulukuun avainlukujen yhteydessä tulemme aiempien vuosien tapaan julkaisemaan sekä tilinpäätöksen, että tilintarkastuskertomuksen.

Lopuksi

Kaikki avainluvut ja raportit ovat nähtävissä osinkotuottoa.fi -palvelussa osoitteessa https://www.osinkotuottoa.fi/tietoa-sijoittajalle/avainluvut-ja-raportit/.

en_USEN
Scroll to Top