Huhtikuun avainluvut, tilinpäätös 2018 ja avoimet osakeannit

Huhtikuun avainluvut

Huhtikuussa liikevaihto oli n. 2,35 miljoonaa euroa (vuoden 2018 keskiarvo n. 1,67 miljoonaa euroa) ja liikevoitto n. 1,49 miljoonaa euroa (vuoden 2018 keskiarvo n. 0,96 miljoonaa euroa. Liikevaihdossa ja -voitossa näkyy selvä kasvu vuoden 2018 kuukausittaisiin lukuihin, mikä on seurausta kustannustehokkaasta asiakashankinnasta ja uusiin luottotuotteisiin kohdistuneesta kysynnästä. Myyntisaamiset ylittivät huhtikuussa 47 miljoonan euron rajan (myyntisaamiset vuoden takaa huhtikuussa 2018 olivat n. 20 miljoonaa euroa).

Tilikauden 2018 tilinpäätös ja tilintarkastuskertomus

Vahvistettu tilikauden 2018 tilinpäätös ja tilintarkastuskertomus on julkaistu verkkosivuillamme osoitteessa osinkotuottoa.fi. Tilinpäätöksen ja tilintarkastuksen yhteydessä ei tullut muutoksia jo aiemmin julkaistuun vuoden 2018 viimeisen neljänneksen raporttiin. Vuoden 2018 liikevaihto oli n. 20 miljoonaa euroa ja liikevoitto n. 11,5 miljoonaa euroa. Tilikauden voitto verojen jälkeen oli n. 8,9 miljoonaa euroa. Kehotammekin kaikkia sijoittajiamme tutustumaan huolellisesti molempiin asiakirjoihin.

E- ja F -sarjan osakeannit auki aina 30.9.2019 asti

E- ja F -sarjan osakkeita voi merkitä osinkotuottoa.fi -palvelussa syyskuun loppuun asti. F -sarjan osakkeille maksetaan 7 % vuotuista tuottoa ja E -sarjan osakkeille 5 % vuotuista tuottoa. Muiden sarjojen tapaan osingot maksetaan kuukausittain suoraan pankkitilille. E -sarjan osakkeet on mahdollista muuntaa maksutta korkeamman osinkotuoton tarjoaviin F -sarjan osakkeisiin. Muunnon voi suorittaa verkkosivuiltamme löytyvässä Sijoittajan Online -palvelussamme. Finanssivalvonnan tekemän ratkaisun mukaisesti, uusia sijoituksia ei syyskuun päättymisen jälkeen oteta enää vastaan, mutta vanhat sijoitukset jatkuvat normaalisti aivan kuten aiemminkin.

Lopuksi

Kaikki avainluvut ja raportit löytyvät totuttuun tapaan osoitteesta https://www.osinkotuottoa.fi/tietoa-sijoittajalle/avainluvut-ja-raportit/

en_USEN
Scroll to Top