Vuoden 2019 ensimmäisen neljänneksen tulos ja tase on julkaistu

Vuoden 2019 ensimmäisen neljänneksen tulos ja tase on julkaistu.

Ensimmäisen vuosineljänneksen avainluvut

Ensimmäisen neljänneksen tunnusluvut olivat odotetusti erinomaiset. Liikevaihto oli n. 6,2 miljoonaa euroa (kasvua edellisestä vuodesta 83,6%) ja tulos ennen veroja n 3,7 miljoonaa euroa (kasvua edellisestä vuodesta n. 135,9%). Kannattavuuden kasvun on pitkälti mahdollistanut viimeisen vuoden aikana tehdyt panostukset markkinointijärjestelmiin ja metodeihin, minkä seurauksena markkinointikulut ovat suhteessa kasvaneet huomattavasti liikevaihtoa vähemmän.

Ensimmäisen vuosineljänneksen lopussa lainasaamiset olivat n. 43,7 miljoonaa euroa ja etuoikeutettuja B- ja C-sarjan sijoituksia oli n. 34,4 miljoonaa euroa. Velkaa yhtiöllä oli n. 1,4 miljoonaa euroa. Taseen loppusumma kohosi yli 51 miljoonan euron.

Maaliskuun avainluvut

Maaliskuu oli yhtiön historian paras kuukausi, niin liikevaihdolla kuin tuloksellakin mitattuna. Maaliskuun liikevaihto oli n. 2,4 miljoonaa euroa ja tulos ennen veroja oli n. 1,5 miljoonaa euroa.

7 % osinkoa tuottava F -sarja on avattu

Osinkotuottoa.fi palvelussa on avattu uusi osakesarja merkittäväksi. F -sarja poikkeaa aiemmista osakesarjoista siten, että osinkotuotto on kiinteä 7 % vuodessa ensimmäisestä kuukaudesta alkaen. F -sarjaan tehtävät sijoitukset saa irtisanoa aikaisintaan 24 kk kuluttua sijoituksesta. F -sarjan osakkeille maksetaan aiempien sarjojen tapaan osinkoa kuukausittain. B-, C- tai E-sarjaan sijoittaneilla on myös mahdollisuus muuntaa nykyiset sijoituksensa F-sarjan sijoituksiksi. Muunto astuu voimaan välittömästi ja huomioidaan jo seuraavan kuukauden osingonmaksussa.

Uusia F -sarjan osakkeita voi merkitä Sijoittajan Online -palvelun välityksellä verkkosivuillamme osoitteessa https://www.osinkotuottoa.fi

Lopuksi

Kaikki avainluvut ja raportit löytyvät totuttuun tapaan osoitteesta https://www.osinkotuottoa.fi/tietoa-sijoittajalle/avainluvut-ja-raportit/

en_USEN
Scroll to Top