Heinäkuun avainluvut on julkaistu

Heinäkuun avainluvut

Heinäkuun avainluvut on julkaistu osinkotuottoa.fi palvelussa. Liikevaihto hätyytteli jo kolmen miljoonan rajaa, ollen n. 2,9 miljoonaa euroa (vuoden alusta yhteensä n. 17,0 miljoonaa euroa) ja liikevoitto oli n. 1,8 miljoonaa euroa (vuoden alusta yhteensä n. 10,1 miljoonaa euroa). Heinäkuun lopussa yhtiön lainasaamiset olivat n. 53,5 miljoonaa euroa (edellisen tilikauden päättyessä 31.12.2018 lainasaamiset olivat n. 33,1 miljoonaa euroa, kasvua 61,6 %). Aktiivisia osakesijoituksia oli heinäkuun lopussa n. 38,3 miljoonaa euroa.

Sijoituksia otetaan vastaan vielä kaksi viikkoa

Etuoikeutettuihin E- ja F-sarjojen osakkeisiin voi sijoittaa vielä 30.9.2019 asti. E -sarjan osakkeita voi myös edelleen muuntaa korkeamman osinkotuoton F -sarjan osakkeisiin osinkotuottoa.fi -palvelussa. 30.9.2019 uusien sijoitusten vastaanottaminen lopetetaan. Vanhoille sijoituksille tämä ei aiheuta muutosta – niille maksetaan osinkoa normaaliin tapaan kuukausittain.

Tuloslaskelma ja tase, sekä muut raportit ovat nähtävissä osinkotuottoa.fi -palvelussa osoitteessa https://www.osinkotuottoa.fi/tietoa-sijoittajalle/avainluvut-ja-raportit/.

en_USEN
Scroll to Top