Neljännen kvartaalin avainluvut ja koko tilikausi 2018 nyt julkistettu

Vuosi 2018

Vuosi 2018 oli Blue Financen toiminnassa kasvun ja muutoksen aikaa. Käynnistimme yritysten laskurahoituksen (faktoroinnin) ja näin laajensimme lainatuotetarjontaa yritysluotoissa. Laajensimme toiminta-aluettamme myös Suomen ulkopuolelle ja ensimmäisenä askeleena käynnistimme kuluttajaluototuksen Tanskassa.

Avainluvut

Kasvu näkyy myös tänään julkaistuissa vuoden 2018 viimeisen neljänneksen ja sitä kautta koko vuoden talousluvuissa. Liikevaihto nousi yli 20 miljoonaan euroon (kasvua edellisestä vuodesta 125%) ja tulos ennen veroja yli 11 miljoonaan euroon (kasvua edellisestä vuodesta 126%). Yhtiön tase on vahva. Kassavarat olivat n. 11 miljoonaa euroa ja lyhytaikaiset saamiset n. 34 miljoonaa euroa. Vastaavasti B- ja C-sarjan sijoituksia oli yhteensä n. 32 miljoonaa euroa ja velkaa vain n. 2 miljoonaa euroa. Vuosi 2018 antaa hyvät edellytykset kasvun jatkumiselle vuonna 2019.

Aiempien vuosien tapaan julkaisemme tilinpäätöksen ja tilintarkastuskertomuksen heti niiden valmistuttua.

Lopuksi

Kaikki avainluvut ja raportit löytyvät totuttuun tapaan osoitteesta https://www.osinkotuottoa.fi/tietoa-sijoittajalle/avainluvut-ja-raportit/

Tulevalla viikolla tulemme julkaisemaan tammikuun avainluvut sekä tietoja uudesta E-osakesarjasta, joka aukeaa sijoittajiemme merkittäväksi aivan lähiaikoina.

en_USEN
Scroll to Top