Lokakuun kirjanpito on valmistunut ja avainluvut on julkaistu Osinkotuottoa.fi -palvelussa

Lokakuun kirjanpito on valmistunut ja avainluvut on julkaistu Osinkotuottoa.fi -palvelussa.

Lokakuun avainluvut

Lokakuussa ei toiminnallisesti ollut juurikaan muutoksia aiempiin kuukausiin nähden. Liikevaihdon ja -voiton muutokset olivat normaalin kausivaihtelun mukaisia ja asettuivat heinä-elokuun tasolle. Lokakuun liikevaihto oli n. 1.9 miljoonaa euroa ja liikevoitto (EBITDA) oli hieman yli 1 miljoonaa euroa.

Osakeannin tilanne / 21.1.2019

Tällä hetkellä avoinna oleva C -osakkeiden osakeanti alkaa olla lähes täyteen merkitty. Uusimman osakeannin suuruus on 20 miljoonaa euroa, merkintöjä antiin on tehty n. 18.1 miljoonaa euroa, joten merkintöjä otetaan vastaan vielä n. 1.9 miljoonaa euroa.

Lopuksi

Kaikki avainluvut ja raportit löytyvät totuttuun tapaan osoitteesta https://www.osinkotuottoa.fi/tietoa-sijoittajalle/avainluvut-ja-raportit/

en_USEN
Scroll to Top