Mikä on Blue Finance Oy?

Tämä artikkeli koskee taustayhtiötämme Blue Finance Oy:tä. Blue Finance Oy on Suomalainen ja kokonaan Suomalaisessa yksityisomistuksessa oleva rahoitusyhtiö.

Yhtiö on perustettu vuonna 2011 ja ollut voimakkaassa kasvussa siitä lähtien.

Yhtiön toiminta on läpinäkyvää sekä vastuullista. Blue Finance Oy on merkitty Etelä-Suomen Aluehallintoviraston ylläpitämään Luotonantajarekisteriin.

Lainapalvelun turvataso on erittäin korkea. Lainanhakijat tunnistetaan verkkopankkitunnuksilla ja palvelussamme on jokaisella sivulla käytössä korkeatasoinen salaus (256-bittinen salausavain). Palvelullemme on myös myönnetty GeoTrust Inc. :n turvallisuus-sertifikaatti.

Asiakaskuntaamme ovat 18-72 vuotiaat Suomen asukkaat, jotka tarvitsevat lyhytaikaisen kulutusluoton tasapainottaakseen arjen menoja.

Olemme vuosien varrella käsitelleet jo yli 500.000 lainahakemusta ja myöntäneet yli 100.000 lainaa. Kokonais-antolainauksemme ylitti vuonna 2016 jo 40 miljoonan euron rajapyykin.

Tärkein lainatuotteemme on Blue Finance Joustoluotto, joka on 2000 euron suuruisella käyttörajalla oleva joustava luottosopimus. Asiakkaamme voivat käyttörajansa puitteissa tehdä nostoja luotolta niin usein kuin haluavat.

Kuluttajille suunnattu lainapalvelumme sijaitsee osoitteessa www.bluefinance.fi.

Kuva lainapalvelumme etusivusta,

en_USEN
Scroll to Top