Osinkotuottoa.fi -palvelu on avattu

Blue Finance Oy:n sijoittajille suunnattu palvelu, osinkotuottoa.fi on avattu. Palvelu mahdollistaa sijoitukset Blue Finance Oy:n kiinteän osingon maksaviin, etuoikeutettuihin,  B-sarjan osakkeisiin.

Osinkotuottoa.fi on helppo tapa saada pankkitileillä ilman käyttöä makaavalle varallisuudelle hyvää tuottoa. Pörssisijoittamiseen verrattuna etuna on vaivattomuus ja läpinäkyvyys: Osingot tilitetään kuukausittain ja sijoittamiseen tai sen päättämiseen ei liity mitään kuluja.

Sijoitus kohdistuu äänioikeudettomiin B-sarjan osakkeisiin, joille maksetaan 3 % osinko alle 3 kk sijoitukselle, 5 % osinko alle 6 kk sijoitukselle, 8 % osinko yli 6 kk sijoitukselle. Kun sijoituksen pituus ylittää 3 ja 6 kuukauden rajapyykit, maksetaan molempien kohdalla korot ajan tasalle taannehtivasti kuin sijoitus olisi ollut alusta saakka suuremman osingon piirissä. Osingot maksetaan joka kuukauden 5. päivään mennessä sijoittajan ilmoittamalle pankkitilille.

Vähimmäissijoitus: 100 €
Enimmäissijoitus: Ei määritetty, tosin verkkopankit rajoittavat kertasijoituksen n. 25 000 € (peräkkäisten sijoituskertojen määrää ei ole rajoitettu)

Sijoitettu pääoma palautetaan 14 vrk kuluessa sijoituksen päättämisestä.

Osingoista 25 % veronalaista pääomatuloa ja 75 % verovapaata tuloa.

Tervetuloa sijoittamaan ja Blue Finance Oy:n B-osakkeen omistajaksi!

en_USEN
Scroll to Top